Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Как става процесът по изкупуване на коли за скрап

Имате кола, която седи на алеята и вече не искате да използвате, може да искате да продадете колата за скрап метали, за да спечелите малко пари от нея. Това невинаги е толкова просто, колкото шофирането до депото за боклуци и получаване желаната сума. Затова може да се нуждаете от някои идеи как да организирате целия процес по изкупуване на коли.

Съществува един деликатен момент, в който може да участвате. Ето и някои съвети, как става процесът по изкупуване на коли:

Съвет 1 – Отстранете всичко излишно от автомобила:

Ако ще да продадете старата кола за скрап, ще е от полза, тя да бъде чиста, защото реално ви се плаща само метала. Това означава премахване на всички течности и проводници по нея. Най-лесно това ще стане, ако познавате някой, който може да направи това. Може да свалите седалките, радио, двигател, масло, кормилна част и почти всичко друго, което може да се сетите и от което да изкарате допълнителни пари, предавайки ги на части втора употреба. Повечето скрап места няма да приемат коли, които не са с отстранени неметални части и течности.

Съвет 2 – Погрижете се за частите, които продавате

Когато премахнете реалните части на колата, потърсете на кого да предадете за части втора употреба. Части като двигател, колела, трансмисия и спирачки могат да бъдат продавани като авточасти, вместо за метал. Така ще ви донесат допълнителни средства.

Съвет 3 – Разберете, каква е стойността на вашите допълнителни части

Трябва да разберете каква е стойността на колата скрап, така да получите най-добра сделка. Може да опитате с продажба онлайн. Също така може да се обадите в различни сметища, за да научите колко биха платили за тези части, които имате. Ако има много различни цени може да научите за различни оферти и други възможности.

Съвет 4 – Разберете къде се продават части

Ако имате много авто части от колата си, можете да ги продадете за добри пари. Например, може да продаде кола скрап или пуснете обява за вашите части на автоморга. Местните купувачи могат да видят това, което имате за продажба и сами да ви потърсят. Можете да се пазарите за продажбите и да направите много предложения от сделката. Ако имате добра идея за стойността на частите от котировките можете да спечелите на изгодната оферта.