Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Изкупуване на коли за скрап в София

Рециклирането на метали в цифри и факти показва все по-обнадеждаващи цифри. Домакинствата в Обединеното кралство, например произвеждат по 30,5 милиона тона отпадъци в 2003/04, от които 17% се събира за рециклиране. Тази цифра все още е доста ниска в сравнение с някои от съседните ни страни от ЕС, някои рециклиране над 50% от отпадъците. Все още голяма част от отпадъците, могат да се рециклират, без да се озовават в депа, които могат да се окажат вредни за околната среда.

Рециклирането е отличен начин за пестене на енергия и опазване на околната среда. Преди да разберете още за Изкупуване на коли за скрап за района на София, знаете ли, че:

1-а рециклирана тенекия ще спести достатъчно енергия за захранване на телевизия в продължение на 3 часа.

1-а рециклирана стъклена бутилка ще спестите достатъчно енергия за захранване на компютъра в продължение на 25 минути.

1-а рециклирана пластмасова бутилка ще спестите достатъчно енергия за захранването на 60-ватова крушка в продължение на 3 часа.

70% по-малко енергия е необходима за рециклиране на хартия, в сравнение, с която и да е друга суровина.

Други не по-малко интересни факти са:

До 60% от боклука, който се озовава в кофата за боклук може да се рециклира.

Всяка непреработена метална кутия, може да създаде енергия, съдържаща се в кофата за боклук, която всяка година може да захрани един телевизор за 5000 часа. Тогава как да помисли с рециклиране на един цял автомобил старо желязо?!

Най-голямото езеро в Англия може да се напълни с боклуци от Великобритания само за 8 месеца.

Като цяло, 16% от парите, които харчите за продукт плащате за опаковките, които в крайна сметка завършва като боклук.

Около 50% от отпадъците в средата на кофа за боклук могат да се компостират.

До 80% от превозните средства могат да се рециклира.

9 от 10 души ще рециклират повече, ако самият процес беше по-лесен.

Разберете и как може вид да допринесете тези цифри да се подобрят, ако потърсите изкупуване на коли за скрап за района на София.