Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Какво да знаем за купувачите на стари автомобили

Много собственици на автомобили искат да продават старите си коли, поради ред причини. Сред най-често срещаните са, че колата е вече не е необходима. Предвид и нужда от допълнителни пари, след катастрофа, непоправими по колата щети и други спешни случаи.

Всеки един трябва да намери купувач за скрап кола, да научи за цени на метали и да прецени според размера на скрап боклуци и метали, колко би получил.

Цената на колата скрап също ще зависи от състоянието. Когато колата е в сравнително добро състояние е възможно да се ремонтират някои части и да се препродава. В други случаи заминават на метални отпадъци, където ще бъдат напълно бракувани.Някои коли имат и газови уредби.Така газовите уредби могат да бъдат препродавани отново.

Съществуват и няколко варианта на разположение за продажба на метални боклуци от стара колата. Оказва се, че в наши дни и рекламата в различни социални медии може да помогне за процеса по предаването.

Преди да се пусне реклама за продажба на стара кола, трябва да бъде направено правилно описание. Това ще включва номер на модел, година на производство, както и състоянието на колата. Обикновено снимките ще дадат най-добра представа за състоянието на автомобила, както и редица от снимки от различни ъгли, които са сред предпочитаните. Продавачът може също да посочи причина, поради която желае да продаде колата. По реда и условията за продажба следва да се уточнят също, очаквана цена и предпочитани методи за плащане, т.е. дали в брой, предварително или на вноски са най-приемливи.

Обявите в Интернет са може би най-ефективният начин за собственика на кола. Те позволяват да намери купувач за скрап на кола. Много купувачи, които търсят скрап автомобили може да са написали своите изисквания към различни класифицирани сайтове. Тези купувачи включват ремонт на автомобили и резервни части, скрап дилъри на автомобили или купувачи, които имат ограничен бюджет и не могат да си купят нова кола или авточасти. В отговор на тези реклами може да е от полза за продавача на колата да намери купувач на скрап кола, който е готов да плати разумна цена за колата. Препоръчително е да се свържете с купувач, който живеят в близост, тъй като ще бъде по-лесно да се координира и да завърши сделката.