Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Рециклиращата индустрия и автомобилната индустрия се съюзяват в една цел – пестене на ресурс

Десетки хиляди автомобили всяка седмица биват изоставяни на паркинги, бунища или пострадали в катастрофи, остават да се залежават някъде по полята. Всяко домакинство в развитите страни има поне един автомобил, а понякога дори повече коли, паркирани по алея. Какво се случва с всички онези хиляди и хиляди непродадени автомобили, паркирани по писти, паркинги внесени от Европа. Истината е, че всички те са след онзи скрап, които подлежи за преработване, но уви остава да гние там някъде. Вследствие на това много старо желязо остава неизползваемо за дълго време, въпреки първоначалното си предназначение.

Автомобилната промишленост никога не би продала автомобили на намаления от цени само, за да се отървете от тях. Ако става дума за някоя нова кола то ценовата листа може да събуди интерес, но едва лу много от разгледалите предложенията ще останат очаровани, а най-малко ще си позволят подобно разхищение. И именно тук се проявяват ползите от рециклиращата скрап индустрия. Когато старите МПС-та биват преработвани, от тях се добиват тонове метали, които се връщат отново в производството. Машиностроене, автомобилостроене и строителство използват милиарди тонове стари железа на година, които след редица преработки връщат в обръщение.

С това се получава един затворен кръг, в който печелят три страни – индустрия, производство, потребление и най-вече природата.

Никой не би купувал скъпи коли, които ще останат непродадени. Само че вече не се използва даден автомобил, той  може да бъде предаден на скрап, от кдето да се извлекат ползи за всички.

Няма реална причина защо трябва да задържаме старата дори движещата се таратайка на паркинга, когато Автомобилната промишленост не спрат да прави нови коли и далеч по-икономични коли.

В случай, че МПС-то е катастрофирало или подлежи на сериозен ремонт изискващ скъпи части, то няма място за колебание. Дори разпродадено за автомобилни части старото возило може да е много по-доходно и полезно за вас и вашето домакинство.

Освен случаите за рециклиране на стари коли, преработващата индустрия предлага много по-алтернативни начини за съвременния човек. Преработка на стари смартфони, таблети, компютри, батерии и всякакви джаджи и устройства, които се подменят с по-нови ежедневно.