Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

3 съвета да изкарате максимум полза от стария автомобил

Много хора имат една стара кола, от която желаят час по-скоро да се отърват. Може би сте на ясно с цените за изкупуване на желязо на пазара или знаете за много добрия курс на действие. В общи линии бракуването на автомобили е цялостен процес, но има редица скрап съвети за отстраняване на автомобили, които трябва да имате предвид, за да извлечете максималната полза от него.

В случай, че колата ви е претърпяла ПТП или е толкова стар и покрита с ръжда, а може би има повредена и непоправима част, която струва прекалено много. Всичко това позволява да извлечете максимума пари от нея. Как да стане, съществуват три начина:

Първият е, чрез предаване на скрап на коли. Така на скрап площадките може да бъде предаден цял автомобил и от него да се спечели една добра сума. Такава на българския пазар за коли на скрап варира между 200-450 лв.

Другият начин, от който може да се извади максимума на старият автомобил е разпродаването му на части. Всяка авточаст може да си намери ново приложение, а продадена втора ръка, може да донесе двойно по-голям доход за притежателя си.

Третият метод е да намерите изкупвач на стари коли. Автоморгите са един такъв вариант. На тези места, освен авточасти, всеки може да намери конкретни автомобилни остатъци, от най-малките до най-големите за дадена марка и модел автомобил.

Не правете нови инвестиции в нещо остаряло, което подлежи на бракуване, а сами се заемете с методите да извлечете максималната изгода от нефункциониращото МПС.