Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Защо се разрушават колите

„Старата нова кола“ – типична реплика за повечето автомобили в страната ни. Дори за тях, обаче настъпва момент, в които трябва да вземем навременни и адекватни мерки, с цел опазване на околната среда. Това става, чрез предаване на автомобила за скрап. И тук се появяват множество въпроси, сред които:

Защо трябва да бъде предаден автомобилът за скрап – най-очевидната причина за това е малкото пространство, което му се пада и отнемащата територия за нещо по-качествено и надеждно. С предаване на старата кола за скрап, този проблем е решен.

 

Как става бракуването на стара кола - бракуване, рязане и рециклиране на автомобили е част от целия процес по скрап, който следва да започне. Рециклирането на автомобили е доходен бизнес и това го придава смисъл за околната среда.

Защо се налага рециклиране на стари коли - продажбата и многократна употреба спасяват от старите автомобили голяма част от природните ресурси. Това е само една малка част от ползите за рециклиране автомобили. Около 65 % от остарелите автомобили са направени от стомана останалата част е направена от други метали, включително материали от стъкло, гума и тапицерии. Цената за скрап стомана и желязо е относителна величина. В силно развитите страни, където става изкупуването на тонове метали тя достига $ 250 за тон. Разширяването на икономики в Азия води до по-голямо търсене на стоманен скрап, укрепване на пазара в световен мащаб.

В 14 милиона тона стомана от автомобили се бракуват всяка година и допринася за цялата индустрия. Общо 76 милиона тона рециклирана стомана и желязо, след рециклирането на автомобили, спестяват милиарди долари на индустрията.