Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Екологични предпоставки за развиване на скрап индустрията

Два фактора са сред водещите в рециклиращата промишленост. Сред тях важно място намира опазването и грижата за околната среда, чрез намаляване на вредните емисии във въздуха, водата и почвите. С цел елиминиране на този проблем се преминава към дизеловите автомобили, които имат по-ниски емисии на въглероден двуокис. През 1999 г., дизелът, представляват едва 17% от пазара на страни като Великобритания. Днес тази цифра в Обединеното кралство възлиза на около 44%.

 

Вторият фактор за търсене на все по-екологични решения е свързан и с резки скокове на горива и последвали процеси. По този начин купувачите на автомобили търсят по-малки и по-икономични модели. Самата схема за бракуване на коли помогна да се продължат тези тенденции в момент, когато продажбите на автомобили са пресъхнали.

Така например в световните статистики на скрап индустрията, схемата в САЩ цели да постигне още по-големи съкращения на CO2 от ауспуха на нови автомобили, закупени чрез принципа за бракуване, което е средно 63% по-малко замърсяващи коли.

В общи линии модерните схеми и мерки, които се вземат, с цел подпомагане скрап индустрията и опазването на околната среда постигат не само пестене на природните ресурси, защита на природата, но и запазване на множеството работни места на хората ангажирани в скрап промишлеността.

За да се увеличи производството на нови коли обаче всеки един аспект трябва да заработи с по-голяма мощност и да действа в една насока за постигане на поставените цели.