Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Отговорности на обществото, чрез предаване на стария автомобил на скрап

Отговорен за рециклирането на старата кола може да бъде всеки собственик на автомобил. С годините превозното средство се изхабява, покрива се с ръжда, частите му се амортизират и всичко това налага подмяната му. Честа практика е една стара част от автомобила да бъде заменяна с нова, но това далеч не е алтернатива, защото с времето разходите по старото МПС все повече нарастват, а ползата от него намалява.

 

Съществуват закони, чиято цел е да се намали въздействието на скрап автомобили върху околната среда. Всички центрове за събиране на коли са лицензирани от правителствата за рециклиране на скрап автомобили.

Много от фирмите за скрап днес предлагат най-нови методи за безопасно премахване на всички вредни материали от колата, преди повторно използване и рециклиране.

В случай, че и вашият автомобил може да бъде рециклиран в произволен брой нови продукти добре е да проучите всички деликатни въпроси около предаването му.

С преработката на големият обем желязо, което се взема от нефункциониращото средство се изработват множество други продукти. Всеки от тях достига отново до нас под различна форма.

В страната има множество центрове за събиране на стари коли за скрап и рециклиране. Всичко това се прави, с цел улесняване на собствениците на стари коли и намаляване разстоянията и разходите за извършване на тази екологична стъпка. При предаване на „ключовете“ на старата кола и оформяне на документацията по отписването й, вие допринасяте защитата на природата и получавате парично обезщетение в замяна.

Тогава защо да не се замисли всеки от нас за едно по-добро бъдеще.