Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

5 въпроса около предаването на автомобили за скрап

Предвид, че всеки килограм старо желязо бива добре заплащан в наш дни, то малко са онези, които биха се зачудили дали да предават. В какво се изразява процеса около рециклиране и как да се възползваме от него ние самите.

 

  1. Местата, които изкупуват стари коли за скрап се наричат автоморги или скрап площадки. Тези места са оборудвани със специални техники за преместване на тоновете желязо, притеглянето им и извозването до големи товарни кораби или вагони, за последващи действия.
  2. Електромагнитният кран е изключително мощен, неговата сила се състои в ролята от разстоянието, с помощта на магнит да изтегли всичкото желязо от стария автомобил. Той може да се движи само няколко метра в даден момент поради ограниченото място на магнитното поле. Въпреки ограниченото място, управляващият го лесно може да вдигне 3.5 тона камион, ако е в близост.
  3. Добре е да се знае, че някои метали за скрап, особено мед, са станали толкова ценни, че в някои страни се появяват нови закони за системна сигурност, за да се ограничат злоупотребите със скрап.
  4. Заплащането на предадените за скрап автомобили става веднага и на място, след цялостното притегляне на стария автомобил.
  5. В зависимост от размера и тежестта на старата кола се изплащат и средствата за предаваното МПС излязло от употреба на собственика му.