Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Боклук на бъдещето или екологично мислене

Как ви се струва да бъде чекиран всеки боклук отделян от ежедневието, бита и промишлеността.

Звучи почти като шега, но модерните нововъведения и технологии за рециклиране на отпадъци, метали, пластмаси, както и една от най-силно развитите индустрии скрап на коли, предлага иновативни решения.

Нищо чудно и след известно време да бъдат въведени подобни технологии и устройства, които да чекират всяка изхвърлена хартийка и отпадък на улицата. До тогава обаче всеки съвестен гражданин трябва да покаже самоинициатива, отговорност и безразсъдно поведение спрямо природата.

 

И ако у нас все още няма драстични мерки и наказания за нарушителите, то на Запад не е така. Там се провеждат от десетки години стриктни санкции и се налагат глоби за всеки не спазил законите за опазване на околната среда. Според рециклиращите организации най-важна е моралната отговорност у всеки и малкото желание и ентусиазъм.

И докато мислим за Запада, където дори контейнерите за смет с чисти, почти като музеите, то у нас картинката е далеч по-различна.

Най-интересното е, че и боклука стрива пари. И ако съвременният човек не го е разбрал още, то клошарите са на ясно с това от много време. Цени на скрап, особено при метали са направили много хора меко казано богати. И все пак сега няма да говорим за единиците такива, а за това, защо всеки трябва да вземе мерки и да бъде по-съпричастен към опазването на околната среда:

  1. Знаете ли, че само старият автомобил, който отдавна е излязъл от движение, струва добри пари. С предаването на скрапа за коли, може да подобрите финансовото състояние и да си помогнете, покривайки някоя и друга дупка у дома.
  2. Цени на скрап за метали са високи, а в един стар автомобил има толкова много железа.
  3. Изкупуване на коли за скрап и цени на услуги предлагат вече много фирми в България, а това е добра алтернатива за всеки собственик на бракувани коли.