Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Рециклиране и разделно събиране в цифри

Рециклирането на метали, пластмаса, стъкла е важен процес не единствено, за да носи някаква финансова облага. Да вземем под внимание скрапа на коли. Това е процес, при който от метала се извличат множество полезни съставки и след поредица от преработващи процеси, той отново бива връщан в производство. В резултат се добиват части, които облекчават автомобилната индустрия, спомагат за опазването на околната среда и участват в един кръговрат засягащ цялото човечество.

 

Най-непосредствения ефект от суровините е, че те не се изчерпват на сметището, а когато не е приложен най-ефективният начин за събирането и оползотворяването им не се стига до нищо добро.

Когато едно употребено и изхвърлено нещо е мръсно, то се сдобива с етикета боклук. По не по-различен начин стои и въпроса около скрапа на коли, с разликата, че преработването на метали струва далеч по-скъпо, съответно се заплаща много по-добре на собственика на стар автомобил и от тук се популяризира процеса със скрап на метали.

Съвременната индустрия налага все по-модерни начини за използване многократно на изхвърлените метали, пластмаси, стъкла. Рециклирането и скрап на метали в случая са онези процеси, които дават втори шанс на суровините в дългосрочен план. Или казано с други думи – по-малко отпадъци в околната среда, по-малко замърсяване и по-дълъг живот на планетата ни.

Много хора биха свързали разделното събиране, рециклирането на отпадъци от бита и скрап на коли с боклукчийски неща. Това обаче съвсем не е така. Все повече започна да се шуми за инициативи на различни организации и индивидуални случаи, в които граждани намират свои начин, влагат малко въображение и създават уникални произведения на изкуството от излезли от употреба материали – пластмаси, стъкла, хартии.

Цифрите в световен мащаб скачат драстично, щом заговорим за преработване на суровини, скрап на метали и оползотворяване на стари части от машини, уреди, коли и др.

Услугите, които по закон налагат рационално използване и регламентирано изхвърляне на отпадъците са на разположение на всички граждани, а фирми за скрап предлагат изкупуване на метали на приемливи и подходящи и за българския джоб цени.