Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Всичко за рециклиране

Рециклиране е процес, който отдавна има своя история. В основата е заложена превенция срещу замърсяването на околната среда с токсични и неразтворими вещества, която всеки ден руши Земята. Наред с това замърсяването на природата с вредни емисии отделяни от захвърлени отпадъци унищожава озоновият слой.
С тези кратки, но изчерпателни думи, се надяваме да сме спечелили за миг вниманието и да разясним някои главни въпроси около рециклиращата индустрия.

 

По своята същност рециклиране е процес на преработване на суровини. В този процес важна роля има скрап индустрията, а като водещата дейност в нея е скрапа с коли.

Във всяка развита страна, държавите от ЕС, включително България има изградени специални места и площадки, отговарящи на конкретни изисквания. В тях става събиране, извозване и изкупуване на метали.
Скрап индустрията има, за цел да ограничи до голяма степен безразборното изхвърляне на всякакви елементи, които не могат по естествен път да бъдат абсорбирани от околната среда. В дългия списък с неразтворими найлони, пластмаси, стъкла и железа, с голяма сила и внимание се отреждат коли за скрап. От една страна поради многото използвани метали в тях, те са добра алтернатива да бъдат предавани на регламентираните места. От друга страна всеки предаден автомобил на скрап бива добре заплащан на собственика му.
По този начин се образува затворена система, която функционира с една обща кауза – рециклиране на метали.

Скрап индустрията е сред най-бързо развиващите се и действа в помощ на икономиката. Чрез нея рециклираните метали намират приложение в десетки раздели на индустрията. Последното от своя страна води до създаване на нови продукти, а те са навсякъде около нас – автомагистрали, жп линии, мостове, сгради, машиностроене и т.н.
Рециклирането не е дълг само на големи корпоративни компании, заводи и държавни институции, то е въпрос, към който всеки гражданин трябва да се отнесе отговорно и съвестно, с цел предотвратяване на нежелани последици за нашите поколения.