Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Скрап

Скрап индустрията намира все по-голямо приложение по целия свят. Остарелите и излязли от употреба МПС-та, машини и железа преминават през специални процеси, при които се използва и високотехнологично оборудване за рециклиране на коли.

Оборудване от водещи европейски производители на подобен род машини позволява да се подготвят и да се преразгледат колите, предназначени за по-нататъшно рециклиране и обезвреждане. За целта бързо и безопасно се отделят, всякакви течности, стъкла и пластмасови части, каталитичен конвертор, волани, гуми, тапицерия от седалки и други неметеални части.

 

Чрез големи преси ползвани в строителното инженерство, каросерията на автомобила бива смачквана до желаната фракция, за да се отделят основните компоненти на метала от не  металната част.

С цел бъде извършен качествен скрап са необходими фракции с висока плътност в насипно състояние. Използва се и специално оборудване в различни производствени линии, като за целта основните компоненти, се произвеждат в стационарна или мобилна версия.

От няколко години насетне темите около скрап на коли станаха все по-обсъждани, а закона налага стриктни мерки около спазване на нормите за производство и потребление на отпадъците.

Скрап на коли е стратегическа тема и откъм позиция на използваните суровини. Те представляват и продукти, получени от стомана, автомобили и оборудване. Разходите се определя от качеството на подготовка или преработка.

По отношение скрап на коли, голямо внимание се отделя и над някои по-съществени моменти. Такива са икономическа ситуация; количества на добиван скрап; конкуренция и качеството на скрап металурзи.

С цел да отстояват името си на пазара фирмите занимаващи се с изкупуване на скрап, трябва да се придържат към някои изисквания. Използваните технологии, машини и оборудване в скрап индустрията подобряват качеството на скрап, намаляват производствените разходи и печели предимства пред конкуренцията.

На пазара за скрап биват използвани от най-прости технологии за преработка, през високи процесори и сложно оборудване.

Защо Zakmetal


Екипът на zakmetal.com, има богат опит в сферата на услуги за скрап, работи професионално, качествено и коректно, както с партньори, така и с клиенти. Всяка извършена услуга по изкупуване на метали за скрап, бива заплащана на клиента, предал материалите.
За да се заяви събиране на метали за скрап, клиента трябва да позвъни на посочените телефони на фирмата или да посети офис на адрес посочен в сайта. Детайлите се уточняват на място или с конкретизиране на заявката.
Плащаме на място и веднага за Вашата стара и непотребна кола или бус. Ако имате въпроси и предложения относно изкупуване на леки автомобили и бусове за скрап, не се колебайте да се свържете с нас на  тел.: 0877 595 300.