Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Изкупуване на коли за скрап

Темите около коли за скрап и цени станаха все по-актуални и интригуват дори лица, които не са шофьори или собственици на коли. Тук обаче изниква и въпроса за таксата, която всеки притежател на моторно превозно средство заплаща. Тя е, както за внесени в страната коли, така и за произведени на нейна територия. Задължителна такса плащат чуждестранните автомобилопроизводители за рециклиране, предоставяне на гаранции обезвреждане на продукти. Транспортни разходи се включват от превозване до мястото, където МПС-то ще се възстановява.

 

Цялата скрап индустрия е с огромен потенциал. Ежегодно в нея биват преработвани милион автомобили, а някои от тях са по-стари дори от десет години. Въпреки, че не се основава на правна рамка, някои фирми по изкупуване на скрап намират начини за изграждане на цялостна система и предлагат активно участие, практични съвети по различните въпроси и системна работа.

Изкупуване коли на скрап има множество привилегии. Сред тях е и финансовата страна, която не бива да остава без внимание. С предаване на неупотребяваното МПС, собственика му си спестява ежегодно множество такси и данъци. Всеки един разход свързан със старата кола може да спести на притежателя му и редица други проблеми. Паркинг мястото е едно от тях, там колите за скрап ръждясват, развалят гледката и заемат твърде много място, което може да бъде използвано по-рационално.

С изкупуване на коли за скрап могат да се занимават не само собствениците на МПС-та и техните шофьори, но и други хора. Когато една стара кола, която подлежи на бракуване бъде забелязана от някой гражданин, пречи на живущите в даден жилищен комплекс и други подобни ситуации, за нея могат да бъдат взети по-кардинални мерки.

В страната има много автоморги и пунктове за изкупуване на коли за скрап, които могат да съдействат по прибиране на старото желязо.

Скрап индустрията помага не само за личностните облаги, но и за опазване на околната среда и за производството на нови коли.

Защо Zakmetal


Екипът на zakmetal.com, има богат опит в сферата на услуги за скрап, работи професионално, качествено и коректно, както с партньори, така и с клиенти. Всяка извършена услуга по изкупуване на метали за скрап, бива заплащана на клиента, предал материалите.
За да се заяви събиране на метали за скрап, клиента трябва да позвъни на посочените телефони на фирмата или да посети офис на адрес посочен в сайта. Детайлите се уточняват на място или с конкретизиране на заявката.
Плащаме на място и веднага за Вашата стара и непотребна кола или бус. Ако имате въпроси и предложения относно изкупуване на леки автомобили и бусове за скрап, не се колебайте да се свържете с нас на  тел.: 0877 595 300.