Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Изкупуване на коли за скрап

Всеки може да е част от едно „Еко общество“, в което да се включи в бизнеса по предаване или изкупуване на стари железа. Това допринася с припечелване на пари, освобождаване на пространства в дома и гаража или подпомогне на природата, като се спазват елементарни процеси по рециклиране.

Стара кола за скрапИзкупуване на коли за скрап е услуга, която се предлага вече масово у нас. По своята същност тя започва с процеса по събиране и предаване на стари железа, повредени автомобили и автомобилни части на фирми.
Изкупуване на коли за скрап обхваща всякакви видове метали, които подлежат на последвали действия. Процесът е известен още като скрап. Такава дейност по право се извършва в цял свят, в развитите страни, дори много по-отдавна.
Предвиждайки факта, че старите коли у нас са масово използвани и много от тях още преди да са стигнали до страната ни са твърде износени, повредени или с амортизирани части, то налага се и тяхната замяна.

Основно съществуват два момента, в които се налага да потърсим услуги по изкупуване на коли за скрап и те са:
1.    Случаите, в които автомобила е претърпял сериозна катастрофа, авария, щета и по него има редица непоправими повреди. В тези моменти, струва много по-скъпо да се правят ремонти и замяна на различни части в автомобила. Предаване на коли за скрап носи допълнителни приходи на собственика на МПС-то, с които може да си помогне в инвестицията за бъдеща кола.
2.    Вторият момент е свързан с частични повреди или износване от дългогодишна употребя. В автомобилите, голяма част от съставните части са метални. На пазара за скрап те струват скъпо, а благодарение на възможността металът да бъде многократно преработван, то предаването на части от автомобили за скрап или цели такива е разумно решение.
Изкупуване на коли за скрап се извършва от легализирани фирми на българския пазар. Всякакви метали могат да бъдат предадени, като няма ограничения за количества.

Кои са най-употребяваните части от коли при предаване за скрап
Имате стара кола, която постоянно налага вложения. Търсенето и подмяната на части не винаги е възможно, а понякога е свързано с доста разходи и загуба на време.

За да реализирате вашия проект по реставрация и ремонт на колата е нужно да знаете някои неща. Сред тях, обърнете внимание и на три важни части за автомобила, които след повреда предоставят шанс за предаване на скрап:

1.    Двигател – в случай, че сте предприели цялостно възстановяване на автомобила, с цел подобряване на работата му, то авто двигател ще трябва да е в първите позиции от списъка с необходими проектни части за автомобили. Съществуват множество части за автомобили, които могат да се набавят от авто морги и места за скрап на автомобили. В избора на двигател за старата кола е най-важно да се съобрази мощността и вида на горивото, те са важни, за да захранят колата. Разбира се тук се взема и под внимание факта, че двигателя на автомобила е като сърцето в човешкото тяло, ако то липсва всичко губи смисъл. Ето, защо тази част държи и най-висока цена, а когато стане дума за подмяната й, много от собствениците на коли, предпочитат да потърсят места за изкупуванена скрап.Скрап - кола за скрап

2.    Спирачна система се нарежда на следващо място, степенувайки най-важните части на автомобили. И тук е момента да споменем, че колкото по-мощна и тежка е колата, толкова по-ефективна ще е спирачната система. Съществуват няколко вида спирачни системи, а те зависят от налягането в тях. Подмяната на тази система също е свързана с големи суми, които могат да бъдат спестени при предаване на автомобила за скрап. Наред с всичко това при изкупуване на коли за скрап се печелят и добри средства.

3.    Сред главните проблеми, които могат да изникнат при повреда на автомобил се нарежда тази на каросерията. Освен обичайните и ежедневни неща, като драскотини и вдлъбнати, колата става жертва на корозията. Въпреки, че е напълно възможно да се използват киселинни ръждо-преобразователипо малките площи, в по-големите участъци корозията на метала по каросерията и калниците изисква високо ниво на умение. Казано по-друг начин, когато не може да се „закърпи“ купето/каросерията, то уместно е да бъде предадено за рециклиране.

Защо Zakmetal


Екипът на zakmetal.com, има богат опит в сферата на услуги за скрап, работи професионално, качествено и коректно, както с партньори, така и с клиенти. Всяка извършена услуга по изкупуване на метали за скрап, бива заплащана на клиента, предал материалите.
За да се заяви събиране на метали за скрап, клиента трябва да позвъни на посочените телефони на фирмата или да посети офис на адрес посочен в сайта. Детайлите се уточняват на място или с конкретизиране на заявката.
Плащаме на място и веднага за Вашата стара и непотребна кола или бус. Ако имате въпроси и предложения относно изкупуване на леки автомобили и бусове за скрап, не се колебайте да се свържете с нас на  тел.: 0877 595 300.