Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

За нас

Години наред скрап индустрията набира все по-голяма мощност и се разпростира по цял свят. Днес, тя намира почва и в България.
С услугите на zakmetal.com всеки собственик на стар или повреден автомобил, може да намери най-правилното решение. Наред с това може да почисти своя двор, мазе или гараж от непотребни железа и всякакви метали.
Компанията разполага със своя база, където се складират всякакви рециклируеми материали и отпадъци отделени от промишленост, машиностроене, автомобилостроене и други. Компанията е оборудвана с най-модерна техника, която измерва, изчислява и подготвя за процес рециклиране старите метали.

koli-scrap-izkupuvaЗащо е важно да рециклирането?
Рециклиране е процес, който се проявява в резултат завишените нива на производства, не разграждащите се материали на множество природни ресурси, употребявани в различни области от човешкият живот. Скрап индустрията цели да преработи всякакви не метални части и да подготви до етапи, в които те да бъдат ползвани наново. Рециклиране е жизнено важен процес, както за опазване чистотата на околната среда; така и за пестене на природните ресурси, сред които с привилегия са черни и цветни метали; така и с цел подпомагане крайния потребител, чрез предоставяне възможност за освобождаване от непотребни метали, пластмаси, железа и други.

Как става събиране на скрап?    
За да се заяви събиране на метали за скрап, клиента трябва да позвъни на посочените телефони на фирмата или да посети офис на адрес посочен в сайта. Детайлите се уточняват на място или с конкретизиране на заявката. След като всичко е уточнено на място може да пристигне екип, който да натовари и извози стари железа и други непотребни метали от адреса на клиента. В случай, че клиента желае сам да превози стар автомобил, повредени и нефункциониращи части от автомобил или други метали, на място до сборния пункт, то на място се изплаща и съответната сума.

 

Върни старата си кола за скрапКакво получава клиента с услуги за скрап?
С предаване на метали за скрап, клиента печели парично възнаграждение, равняващо се на тежестта на предадения обем и в зависимост от текущата цена за изкупуване на килограм.
Клиента освобождава пространства в гаража, двора или мазето си.
Предаващия железа за скрап става съпричастен към каузата по опазване на природата и пестене на ресурсите й.

Изисквания към предаващия скрап?
Съществуват правни закони и норми, според, които както фирмата изкупуваща метали и коли за скрап, така и клиента предаващ ги трябва да се ръководи.
Налагат се известни глоби за непредадени коли на скрап, а те никому не са приятни.

Защо да се доверим на zakmetal.com?
Екипът на zakmetal.com, има богат опит в сферата на услуги за скрап, работи професионално, качествено и коректно, както с партньори, така и с клиенти. Всяка извършена услуга по изкупуване на метали за скрап, бива заплащана на клиента, предал материалите.