Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Авточасти от стари коли за скрап

Всеки водач на МПС и собственик на автомобил знае, какво е старото превозно средство да иска поддръжка и постоянна подмяна на автомобилните части. Понякога замяната на една с друга е лесна и не струва скъпо, но когато се стигне до чести, периодични и скъпи разходи, по-добра алтернатива е замяна на старата кола с нова. И тогава се появява въпросът какво да правим с всички стари авточасти и каросерията. На помощ идват пунктовете към фирми занимаващи се с изкупуване на стари коли и авточасти.

 

В автоморги и пунктове за изкупуване на стари коли могат да се намерят всякакви авточасти от износени МПС, които отдавна са излязли от употреба, но някои от прилежащите им са все още годни.

С предаване на стара кола за скрап или авточасти от старата кола – собственика им си осигурява едни допълнителни доходи и дава възможност на друг да се възползва от тях.

В парковите места за изкупуване на стари коли могат да се намерят всякакви оригинални части за автомобили, които на магазина струват прекалено скъпо.

Предимство на автоморгите и пунктовете за стари авточасти са, че винаги могат да осигурят нужната част за старата кола, на разумни цени, пълно напасване и възможност за ремонт на стария автомобил.

Най-приятното е, че някои авточасти по такива места, могат да бъдат директно заменени или казано по друг начин „неработещата стара част, да бъде заменена с работещата“, което не изисква никакви финансови средства и е изгодно за купувача.